Banbeskrivning Tjust Trail Run - The Sprint

 
Nedan följer kartan över de olika bansträckningarna (blå linje för The Sprint). Klicka på flaggorna för namn och beskrivning av respektive bandel. 
 
The Warm Up
Som vanligt, genom den vackra allén och sedan ganska snabbt in på något smalare passager. Och skrevan finns med i år. Tidigt! Det är uppför och rätt tekniskt. Sen lätt löpning och dessutom oteknisk tills det inte blir så lätt utan snarare o-lätt dvs upp, ner och sen upp igen.
Distans: ~2km ;;;;;;;;Antal höjdmeter: 50

The Slow Weardown
Börjar med bro. Kul ju! Sedan blir det som att koka grodan - sakta, sakta fortsätter banan uppför. Nästan så man inte märker det. En något kraftigare uppförsbacke med en något hal vitmossa och så lite obanat. Möra ben redan? Springer man "Sprinten" så är det bara halva kvar. Inga kommentarer om du valt att springa någon annan distans.
Distans: ~1km ;;;;;;;;Antal höjdmeter: 24

The Fifth Adventure
Vissa delar är så bra att de återanvänds. The Fifth Adventure är sådan. En kortare del med obanat underlag. Lite upp och ner, men utmaningen här att våga sätta ner fötterna snabbt trots underlaget.
Distans: ~0,5km ;;;;;;;;Antal höjdmeter: 15

A Rush To The Finish Line/The Second Lap
En något risig start på rushen, men övergående efter 300m. Sen finns det tid att hämta om du är lagd åt det hållet. En ganska rak dragning av banan medför tyvärr (?) att vissa blötare partier kan vara med.
Har du ett varv kvar? Grattis till dig.
Går i mål? Var inte ledsen, det blir ett TTR24.
Distans: ~2,5km ;;;;;;;;Antal höjdmeter: 28


 

© 2016 All rights reserved.

Drivs med Webnode